FEBO HAARLEM PAUL KRUGERSTRAAT

FEBO HAARLEM PAUL KRUGERSTRAAT De Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 807 beoordelingen
15 okt 2021 om 0:10 Zeer slecht alle snacks waren beschadigd patat was koud . Gebeld naar de Febo maar door een gebrekkige communicatie snapte ze de klacht niet.
11 okt 2021 om 21:14 Meestal ben ik tevreden, maar dit keer was de bestelling niet compleet en lauwe snacks. Na paar keer bellen in m’n oor ophangen en daarna niet meer opnemen.
1 okt 2021 om 23:20 Meestal tevreden over de bezorging en eten van FEBO. Dit keer 3 kwartier later dan originele inschatting, slappe lauwe frites en lauwe kroket. Jammer. Tip: laat ff weten als het later wordt en neem de telefoon op als je wordt gebeld.
1 okt 2021 om 20:04 Bestel hier nooit meer 1,5 uur op me eten moeten wachten bel je ze nemen ze niet op !!
1 okt 2021 om 19:36 Bezorger aan de deur €2 fooi gegeven maar keek niet erg blij. Misschien had hij meer fooi verwacht‍♀️
29 sep 2021 om 18:30 Top
22 sep 2021 om 8:29 Patat is bij de meeste bezorg bedrijven lekker warm en goed krokant!! Besteed daar geld en tijd in om goede warmhoud apparatuur aan te schaffen, slappe Patat is gewoon niet goed. De rest van het eten is gewoon goed zoals ik het ken van de febo.
18 sep 2021 om 13:10 Ik had patat zonder zout besteld maar en zat toch nog vrij veel zout op, misschien de volgende keer de bak even met een papieren doekje schoonmaken voordat je de patat erin doet.
14 sep 2021 om 21:28 Patat was slap
11 sep 2021 om 15:44 Snel bezorgd en zowel de patat als de hamburgers waren nog goed warm.