FEBO HAARLEM PAUL KRUGERSTRAAT

FEBO HAARLEM PAUL KRUGERSTRAAT De Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 870 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Haarlem Paul Krugerstraat. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 21:11 Zeer snelle bezorging. Erg blij met de altijd warme patat en je kunt zelf zout toevoegen naar smaak.
26 jun 2022 om 11:36 Eten was goed en warm, maar we hebben er wel 1 uur op moeten wachten. Dat was jammer.
15 jun 2022 om 20:09 Was weer prima.
15 jun 2022 om 18:56 Het was er supersnel, warm en lekker. Aardige bezorger. Wat wil je nog meer!
11 jun 2022 om 23:08 Was lekker alleen waren de buckets met friet iets minder gevuld dan we gewend waren en we nu net wat te kort kwamen
11 jun 2022 om 0:39 Prima gegeten zoals we gewend zijn van de Febo. Niks op aan te merken!
8 jun 2022 om 19:34 Alles prima in orde!
6 jun 2022 om 21:52 Zo af en toe bestel ik eens wat bij de febo. Iedere keer weer teleurgesteld. De smaak is het altijd net-niet. Mn hotdog smaakte waterig (ja, het worstje!) en de uitjes hadden amper smaak.
28 mei 2022 om 20:39 Sappe half gare patat , n bami blok dat verzoop in t vet. en mn hond moest de frikadel geeneens dus hoppa 20 euro in de vuilnisbak , nee ik bedank voortaan voor de febo je moet minimaal 1 ster geven maar dat was t dus echt niet waard
26 mei 2022 om 22:20 Pommes matschig. Halbe Bestellung fehlte.
25 mei 2022 om 19:32 Wat duur maar prima spullen..
22 mei 2022 om 19:36 Burger was heel klein en niet echt warm Patat was van binnen nog beetje rauw Erg duur voor wat je kreeg